Politerno > Україна і світ > Трамп дорікнув американським ЗМІ за ігнорування візиту Клімкіна до США

Трамп дорікнув американським ЗМІ за ігнорування візиту Клімкіна до США

  • 13 Травня, 2017
  • 1618 Переглядів
  • 0

Президент США Дональд Трамп дорікнув американським ЗМІ у тому, що вони акцентували увагу на візиті глави МЗС РФ Сергія Лаврова до США, а аналогічний візит глави МЗС України Павла Клімкіна майже не висвітлювали.

Про це він заявив в інтерв’ю Fox News, фрагмент якого опублікований та Твіттері каналу.

“Нещодавно до мене приїжджав міністр закордонних справ Росії, і відразу після цього – вони про це не говорили – відразу після цього в мене був глава МЗС України. Я казав їм: вам потрібен мир, потрібен мир” – розповів Трамп.

Однак, на його думку, ЗМІ висвітлювали в основному російський візит.

“Ми робили фотографії, вони робили фотографії. Всі знали, хто приїжджає, все було за графіком. Але вони не говорили про Україну!” – заявив Трамп.

Як повідомлялось, 10 травня у Білому домі відбулися зустрічі глави МЗС РФ Сергія Лаврова з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном і президентом США Дональдом Трампом.

Того ж дня президент США Дональд Трамп зустрівся у Білому домі з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним та обговорив з ним подальшу підтримку України з боку США.

Читайте також: Нардеп Артеменко заявив, що за фото Клімкіна та Трампа заплатили $ 400 000 або Артеменко розповів подробиці фотографування Клімкіна з Трампом за 400 тисяч доларів

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE