Politerno > Україна і світ > Якими принципами повинен володіти політик, щоб за ним пішов народ

Якими принципами повинен володіти політик, щоб за ним пішов народ

  • 14 Травня, 2017
  • 1619 Переглядів
  • 0

Спробуйте сформулювати принципи, яких повинен строго дотримуватися український політик, щоб ви його підтримали, щоб за нього проголосували, щоб за ним пішли – навіть без голосування, і без особливої ​​надії на успіх.

Необхідна ремарка. Відповідність принципам сильно відрізняється від популізму і вождизму. У першому випадку населення впадає в терапевтичний лікувальний екстаз від підрахунку обіцяних золотих гір.

У другому – адепти чергового доброго царя відчувають оргазм від одного тільки споглядання лику святого рятівника вітчизни. В обох випадках ніяких принципів немає, є одна брехня.

Моя версія принципів політика (людини), якому можна довіряти:

1. Не приховує своє минуле, не має темних плям в біографії. На важкі запитання, як і на вкидання компромату, має точні, вичерпні відповіді.

2. Може пояснити джерела своїх доходів, походження бізнесу, рухомого і нерухомого майна, грошових знаків.

3. Не краде. Не крав раніше. Не робить цього зараз. Ніколи не користувався і не користується недосконалістю законодавства для чесного відбирання чужого.

4. Не бреше. Це найважливіший принцип. Найскладніший. Багато політиків іноді (!) Не брешуть людям, але брешуть самим собі, легко йдучи на угоду з власною совістю, і підлаштовуючись під кон’юнктуру, потураючи думку натовпу.

5. Ставить інтереси України вище кланових, цехових, профспілкових, партійних, дружніх, родинних, особистих. У нас прийнято навпаки – дорвавшись до влади задовольняти себе і сонм своїх родичів і друзів. Але щоб змінити світ, нам потрібні фанатики, які вірять в Україну як в друге пришестя Христа.

6. Захищає України до останньої краплі своєї крові. Буквально – потрібні люди, готові битися за країну, за кожного громадянина, за кожен квадратний метр її території. Ніяких переговорів, ніяких надій на санкції і західну допомогу. Ніяких відносин з агресором. Нам необхідна абсолютна нетерпимість до ворогів, – інакше нас зжеруть.

7. Захищає українську мову, культуру, традиції без будь-якої дискримінації громадян України за мовною, національною ознакою, кольором шкіри і віросповідання.

8. Чи є прихильником максимально ліберальної економічної моделі. Держава не повинна жодним чином заважати населенню чесно заробляти.

9. Захищає свободу, права людини, ставлячи їх вище горезвісних “державних інтересів”, які, по суті, є інтересами правлячого феодального чиновництва. Держава сильна свободою і відповідальністю вільних громадян; а держава рабів не варто і гроша.

10. Захищає навколишній світ, екологію – як місце, де живемо ми, і будуть жити наші діти.

… Можна ще додати право на вільне володіння зброєю, право народу на повстання – як базові речі, які повинен підтримувати український політик … Загалом, додавайте …

Юрій Касьянов

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE