Politerno > Україна і світ > Найджел Браун знову спробує стати аудитором НАБУ

Найджел Браун знову спробує стати аудитором НАБУ

  • 16 Травня, 2017
  • 1869 Переглядів
  • 0

Кандидат в аудитори НАБУ Найджел Браун, нещодавно відхилений Верховною Радою, знову братиме участь у відборі кандидатів до складу комісії зовнішнього контролю з проведення аудиту ефективності діяльності Національного антикорупційного бюро.

Про це УП повідомив народний депутат БПП Сергій Лещенко.

“Зважаючи на рішення Комітету від 5 квітня щодо оголошення конкурсу серед заявників, готових бути призначеними Верховною Радою до Комісії незалежної зовнішньої оцінки ефективності НАБУ, маю честь повідомити про свою згоду взяти участь у вищезазначеному конкурсі”, – йдеться у заяві Брауна на ім’я Єгора Соболєва, голови комітету з питань корупції.

На думку Лещенка, просуванням Брауна Банкова продовжує шукати спосіб приборкати НАБУ.

“Окрім законів, на арену повертається Найджел Браун – тиждень тому він направив свою кандидатуру на посаду аудитора НАБУ в рамках конкурсу, оголошеного антикорупційним комітетом Ради. Оскільки тепер Банкова наповнила комітет лояльними депутатами, його шанси значно виросли”, – заявив нардеп БПП.

Як повідомлялося, 21 березня Верховна Рада не змогла призначити одного з трьох аудиторів для Національного антикорупційного бюро.

Брауна вже встигли охрестити “ручним” аудитором.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE