Politerno > Україна і світ > Через скандали навколо Трампа 500 найбагатших людей збідніли на $ 35 мільярдів

Через скандали навколо Трампа 500 найбагатших людей збідніли на $ 35 мільярдів

  • 18 Травня, 2017
  • 1339 Переглядів
  • 0

Найбільше постраждав засновник Facebook Марк Цукерберг

У середу, 17 травня, через падіння фондового ринку, викликаного скандалами навколо президента США ДональдаТрампа, 500 найбагатших людей світу втратили 35 млрд доларів.

Про це повідомляє Bloomberg, спираючись на дані свого рейтингу мільярдерів. При цьому наголошується, що більше всіх з топ-500 найбагатших людей світу втратив засновник Facebook Марк Цукерберг. В результаті падіння акцій соціальної мережі на 3,3%, він позбувся 2 млрд доларів.

Як зазначає видання, за один день Білл Гейтс, який володіє 86,8 млрд доларів, втратив 1 млрд доларів, а акції Microsoft впали на 2,8%.
Засновник Amazon Джефф Безос втратив 1,7 млрд доларів через падіння акції його компанії на 2,2%. У той же час, стан засновника компанії Inditex (власник Zara, Massimo Dutti, Bershka) Амансіо Ортега зменшилася за день на 325 млн доларів.
Також зазначається, що світові фондові індекси впали після того, як Білий дім огорнула політична нестабільність через новини про зв’язки Дональда Трампа з РФ, а також після скандалу зі звільненням директора ФБР Джеймса Комі.Нагадаємо, в Білому домі назвали імена чотирьох претендентів на пост глави ФБР.
Діліться у соцмережах:
Попередня «
Наступна »

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE