Politerno > Україна і світ > Петру Порошенку не довіряють мінімум 72% українців

Петру Порошенку не довіряють мінімум 72% українців

  • 18 Травня, 2017
  • 2241 Переглядів
  • 0

Украй низький рівень довіри громадян України мають загалом усі державні інституції.

Переважна більшість українців не довіряють президентові Петру Порошенку, Кабінету міністрів України, Верховній Раді та Національному банку.

Про це свідчать дані опитування Центру Разумкова, яке проводилося з 21 по 26 квітня, повідомляє UA1

Зокрема, президентові Порошенку довіряють лише 22% опитаних громадян, тоді як не довіряють чинному главі держави – 71,9% респондентів.

Не заслужив довіри у населення і Кабмін. Уряду на чолі з Володимиром Гройсманом довіряють усього лише 12,8% респондентів, а не довіряють аж 81,9% опитаних громадян.

Стосовно довіри українців до Верховної Ради, то тут ситуація не краща: народним депутатам довіряють лише 9% респондентів, натомість не довіряють – 86,6% українців.

Своєю чергою, Національному банку України довіряють лише 11,7% опитаних громадян, тоді як не довіряють – 81,5% респондентів.

Довіру до Генеральної прокуратури мають 9,5% українців, не довіряють відомству Юрія Луценка – 83,3%. Судам в Україні довіряють 7% громадян, а не довіряють – 86,6%.

Вкрай низький рівень довіри мають також українські політичні партії: 8,6% опитаних громадян їм довіряють, а 83,5% респондентів – не довіряють.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE