Politerno > Україна і світ > На полігоні в Старичах контратника з розрубаною рукою 4 дні не відпускають в госпіталь

На полігоні в Старичах контратника з розрубаною рукою 4 дні не відпускають в госпіталь

  • 19 Травня, 2017
  • 1630 Переглядів
  • 0

У 184-му Навчальному Центрі ВСУ в Старичах контрактникам доводиться виконувати завдання, не пов’язані з несенням військової служби. Так, одного з контрактників, який поранив руку сокирою, вже кілька днів не відпускають до лікарів для отримання повноцінної медичної допомоги.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав військовий блогер, ветеран АТО Мартін Брест.

“Максиму дев’ятнадцять років, і півтора місяці тому він підписав контракт в ЗСУ. Максим потрапив в 184-й Навчальний Центр в Старичах, де він опановує військову справу в 1-й навчальній батареї під командуванням старшого лейтенанта Андрусишина.

Чотири дні тому Максим займався таким видом необхідної військової підготовки, як заготівля дров, і поранив руку. Максим звернувся до фельдшера військового містечка “Помилковий”, де він проходить навчання. Фельдшер руку бинтиком замотав і відпустив з Богом. Через чотири дні Максиму стало так погано, що він бінтік таки розмотав і подивився”, – описує ситуацію Брест.

За словами блогера, Максим намагався відпроситися в місто в нормальну громадянську поліклініку, але командир його не відпустив.

“Здається, так можна і руку втратити. Хоча я не фахівець. Так ніхто не фахівець – по фотці ставити діагнози. Але фотка дуже не подобається. Дуже”, – зазначив Брест.

Пізніше в 184 в учбовому центрі повідомили, що йому надавалася медична допомога, але все ж після публікації в facebook відправили бійця в медичний центр.

У коментарях під постом Мартіна Бреста Роман Паранюк, прес-офіцер центру пише, що розмовляв з бійцем і у нього все в порядку.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE