Politerno > Україна і світ > Шувалов назвав “міжвидовою боротьбою українських політиків” заборону на в’їзд в Україну

Шувалов назвав “міжвидовою боротьбою українських політиків” заборону на в’їзд в Україну

  • 22 Травня, 2017
  • 1593 Переглядів
  • 0

Російському політтехнологу Ігорю Шувалову заборонили в’їзд в Україну строком на 5 років.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат Антон Геращенко.

“Сьогодні, російський пропагандист, фактичний керівник інформаційної служби телеканалу “Інтер”, шеф відомої провокаторки Марії Столярової – Ігор Шувалов був видворений українськими прикордонниками за межі Украіни з забороною вїзду строком на 5 років”, – зазначив він.

Як пояснює Геращенко, за оперативними даними “антиукраїнська діяльність Шувалова використовувалась спецслужбами Російської Федерації в активних заходах впливу по висвітленню спеціально підготовлених та резонансних відомостей через засоби масової інформації, зокрема з висвітлення у ЗМІ репортажів по звинуваченню керівництва нашої країни у військовому захваті влади у 2014 році та спланованої акції “Небесна сотня”.

На думку Геращенка, Шувалов причетний до акції зі зриву євроінтеграційних та сучасних реформ в Україні та бере активну участь у проекті просування Росії як єдиного нащадка “країни-переможця фашизму у Великій Вітчизняній війні”.

Також, Геращенко запевняє, що вперше СБУ “під тиском Александра Турчинова і Арсена Авакова” видворила Шувалова із України 28 березня 2014 року.

“Але під зустрічним тиском співвласників телеканалу “Інтер” на тодішнього голову СБУ Валентина Наливайченко це рішення було відмінено, і Шувалов ще три роки продовжував виконувати завдання російської пропаганди, фактично керуючи інформаційним блоком “Інтеру”, – написав Геращенко.

Як відомо, у 2014 році Служба безпеки приїхала до політтехнолога Ігоря Шувалова з повідомленням про примусове видворення з України.

Будучи громадянином Росії, Шувалов веде активну діяльність в Україні ще з часів Кучми, коли працював на голову його адміністрації Медведчука.

Шувалова фактично вважали відповідальним за інформаційну політику режиму Януковича.

В свою чергу, російський політтехнолог Ігор Шувалов називає абсурдним рішення про заборону в’їзду йому в Україну на 5 років.

Про це він заявив в коментарі УП.

“Нинішня метушня навколо мене пов’язана з міжвидовою боротьбою українських політиків, з якими я добре знайомий і з якими в різний час співпрацював. Україна моя друга батьківщина, я її люблю і завжди бажав і бажаю їй добра і миру, тому нинішня заборона абсурдна”, – сказав Шувалов.

“Своїм недоброзичливцям повідомляю: ми живемо в часі і в світі, в якому немає меж, немає місця нетерпимості до іншої точки зору і заборонам медіа та свободи слова”, – додав він.

На запитання, де він планує перебувати тепер, – не відповів.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE