Politerno > Україна і світ > Юлія Тимошенко: В Україні відбувається повне згортання свободи слова (Відео)

Юлія Тимошенко: В Україні відбувається повне згортання свободи слова (Відео)

  • 25 Травня, 2017
  • 1544 Переглядів
  • 0

Сьогодні команда Петра Порошенка намагається “взяти за горло” усі телеканали, які прагнуть говорити правду.

Про це заявила лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко на телеканалі ZIK.

“Коли Янукович та вся його команда втекли з країни, то тут залишилися їхні ресурси та медіа, зокрема і 112 канал. Усі знали, що цей канал де-факто належав Януковичу та Захарченку, а де-юре був оформлений на сторонню людину”, – зазначила Тимошенко.

Незважаючи на це, лідер партії зауважила, що був певний період, коли вона захищала 112 канал.

“Я особисто публічно захищала 112 канал, коли в нього забирали ліцензію і намагалися ліквідувати. Це був саме той період, коли 112 канал тривалий час тримав планку свободи слова, адже над каналом було втрачене керівництво злочинної влади, а, натомість, нова влада ще не добралася до медіа, і мала ціль його “зламати”, – пояснює Юлія Тимошенко.

Натомість сьогодні, додає політик, до цього медіа уже приставлені “смотрящі” від Петра Порошенка, і весь контент каналу повністю взятий під контроль.

“Так само я намагалася захистити і канал “NewsOne” і говорила про те, що у нього забирають ліцензію. І вже зараз Кононенко поставив там своїх “смотрящіх” від Президента. Тому найстрашніше, що відбувається зараз в країні, це повне згортання свободи слова”, – наголосила Тимошенко.

Щодо того, чи буде Юлія Тимошенко захищати і телеканал “Інтер”, лідер “Батьківщини” відповіла багатозначно: “Я буду захищати всі канали телебачення, які можуть казати правду, і яким не дають це робити”, – прокоментувала вона.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE