Politerno > Тернопільщина > Почесні відзнаки, ордени та медалі від Президента України вручили військовослужбовцям на Тернопільщині

Почесні відзнаки, ордени та медалі від Президента України вручили військовослужбовцям на Тернопільщині

  • 27 Травня, 2017
  • 1595 Переглядів
  • 0

Не усі військовослужбовці змогли приїхати, адже багато з них ще й досі виконує найголовніший обов’язок на східних кордонах України.

Вони одними з перших долучилися до формування артилерійської бригади та стали на захист України від посягань російського агресора, повідомляє прес-служба ОДА.

Відбулося вручення в окремій артилерійській бригаді оперативного командування «Захід».

За словами заступника командира 44-ої окремої артилерійської бригади з морально-психологічного забезпечення Володимира Затурського, отримані нагороди слугуватимуть для військовослужбовців своєрідною згадкою про участь у бойових діях та службу в артилерійській бригаді.

Урочистості відбулися на плацу військової частини, на які з’їхалися військовослужбовці, котрі були призвані в рамках третьої хвилі мобілізації. Усі пройшли навчання та бойове злагодження і вирушили на Схід захищати територіальну цілісність нашої держави.

«Стати на захист своєї держави, на захист своїх рідних – найсвященніший обв’язок кожного, – наголосив керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Іван Бабійчук. – Ви це зробили. Від усіх мешканців області, від усіх українців дякую вам за службу. За те, що оберігали мирне небо і стримували ворога. Ви є прикладом для нашої молоді».

Хлопці привезли у подарунок художню емблему артбригади, яку у Києві розробив відомий графік Роман Шостя. На ній стилізовано розміщені цифри під блискавкою, як символ нищівних та блискавичних ударів української артилерії по ворожих цілях.

Присутні хвилиною мовчання згадали загиблих побратимів, поклали квіти до монументу, встановленому на території окремої артилерійської бригади оперативного командування «Захід».

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE