Politerno > Україна і світ > Зять Трампа збирався налагодити секретний канал зв’язку з Кремлем – ЗМІ

Зять Трампа збирався налагодити секретний канал зв’язку з Кремлем – ЗМІ

  • 27 Травня, 2017
  • 1439 Переглядів
  • 0

Американські ЗМІ пишуть, що зять президента США Джаред Кушнер та посол Росії в США Сергій Кисляк мали намір створити секретний і безпечний канал зв’язку між перехідною командою Дональда Трампа і Кремлем.

Про це повідомляє The Washington Post.

Згідно з перехопленими даними про зв’язки росіян, Кисляк повідомив своє керівництво в Москві, що під час зустрічі в Трамп Тауер 1 або 2 грудня зять, в той час обраного президента США Трампа, Кушнер запропонував використовувати засоби зв’язку російських дипломатів.

Повідомляється також, що на цій зустрічі був присутній Майкл Флінн, який згодом був звільнений з посади радника президента США з питань нацбезпеки, через скандал про зв’язки з російськими.

Білий дім визнав факт зустрічі тільки в березні, применшуючи її значимість. Однак особи, знайомі з обставинами, повідомляють, що ФБР вважає цю зустріч, а також іншу зустріч Кушнера з російським банкіром важливими для розслідування.

Згідно з повідомленням, Кисляк був шокований пропозицією дозволити американцям використовувати дипломатичні засоби зв’язку в російському посольстві або консульстві, так як це становить загрозу безпеці Москви, так само як і команді Трампа.

Як повідомлялося, ФБР перевіряє зятя президента Дональда Трампа і одного з його старших радників Джареда Кушнера в справі про зв’язки з Росією.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE