Politerno > Україна і світ > Пашинський про анексію Криму, розстріли на Майдані, втечу Януковича (Відео)

Пашинський про анексію Криму, розстріли на Майдані, втечу Януковича (Відео)

  • 28 Травня, 2017
  • 1526 Переглядів
  • 0

Представники США і Європи під час захоплення Росією Криму в 2014 році рекомендували Україні не йти на збройний конфлікт з РФ і не оголошувати військовий стан.

Про це вчора заявив тодішній в.о. глави адміністрації президента Сергій Пашинський в ефірі каналу “112 Україна”, відповідаючи на питання, чи дійсно вони радили не захищати Крим, повідомило видання Inforesist

    “Американці і європейці рекомендували нашій державі не йти на збройний конфлікт з РФ і не оголошувати військовий стан”, – сказав він.

Пашинський також прокоментував слова екс-міністра внутрішніх справ і екс-глави Ради міністрів Криму Анатолія Могильова про те, що РНБО в 2014 році відмовився від будь-яких дій по утриманню Криму.

   “Десь числа 25 мені дзвонив Могильов і каже:” Я вас інформую, що у мене в приймальні вже сидять офіцери ФСБ “. Я кажу: “Ти ж не перший рік керуєш Кабміном Криму. Так дай команду СБУшникам і МВДшнікам їх заарештувати і привези їх до мене “. Він каже: “Ви що, смієтеся?”. А зараз він розповідає, що треба було дати команду. Так дай, у тебе в підпорядкуванні були всі ці люди”, – сказав екс-глава АП.

Він також заявив, що секретні документи з будівлі СБУ на вулиці Володимирській в Києві під час Майдану перевезли до Криму.

  “Є абсолютно офіційні дані, все списки агентів, секретні кримінальні справи з СБУ на Володимирській перевезли не в Донецьк, а в Крим. Крим для них ще тоді був плацдармом”, – сказав Пашинський.

Крім того, він заявив, що екс-президент Віктор Янукович не керував СБУ з 2012 року, віддавши ці повноваження росіянам.

  “Янукович десь з 2012 року вже не керував СБУ, нею керували куратори, росіяни”, – сказав Пашинський.

Детальніше на відео ↓

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE