Politerno > Україна і світ > Почалися протести в Криму – звернення кримчан до Путіна

Почалися протести в Криму – звернення кримчан до Путіна

  • 31 Травня, 2017
  • 1445 Переглядів
  • 0

Акції протесту, які пройшли в Криму через новий генплан окупантів, свідчать про те, що терпіння кримчан луснуло, а градус напруги на півострові зростає з кожним днем.

Про це пише прихильник політики президента Росії Володимира Путіна, кримський блогер Олександр Гірський на “Ехо Москви“.

“У Криму, не все спокійно. Градус напруги зростає з кожним днем, ситуація виходить з-під контролю кримської влади і Федерального центру. Вчора коктебельці вийшли на акцію протесту і звернувся до президента Путіна, щоб він захистив Коктебель і Тиху бухту від кримських шахраїв і безглуздого місцевого “чиновників”, котрі допустили варварську забудову цього унікального місця, що почалася тиждень тому. Все те, про що я писав стільки років, прорвалось і вибухнуло. Довго люди терпіли викрутаси місцевих уркаганів, але як завжди є остання крапля”, – написав він.

За його словами, в байдужості “чиновників” тоне один з найвідоміших курортів Коктебель.

“Ми вже давно звертаємося до кримських “влади” з проханням розібратися з проблемами селища. Місцевий депутат єдинорос Михайлов, який обирався від Феодосії і Коктебеля, бачить в цьому місці виключно свою кормову базу”, – вважає Гірський.

“Все це відбувається при повній імпотенції місцевої “влади”, що в Коктебелі, що в Феодосії. Люди не вірять цим заїзжим призначенцям, для яких Коктебель і Феодосія порожні букви і звуки… Ситуація в Криму загострюється і основна проблема це кадрові рішення, які повністю не відповідають дійсності… Не розумію куди котиться Крим. Я багато разів висловлював побоювання, що ситуація рване і вона рванула. Люди втомилися терпіти. Кримські “чиновники” не чують людей, які просто в шоці від того, що відбувається”, – пише блогер.

Гірський також уточнив, що ситуація в Криму складається катастрофічна.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE