Politerno > Україна і світ > Лотерейне рейдерство в законі

Лотерейне рейдерство в законі

  • 5 Червня, 2017
  • 1470 Переглядів
  • 0

Українське ноу-хау останніх років. Раніше, щоб щось або “віджати” або переділити, треба було добряче напружуватися, продумувати всякі хитромудрі “многоходовочки”. Тепер все значно простіше.

Звинувативши жертву у співпраці з агресором, далі список санкцій, блокування рахунків і активів. Якщо треба то, “моджахеди” за наймом за дрібний прайс створять необхідні шумові ефекти щоб переконати обивателя, що має місце не погром, а акт патріотизму.

Крім всім добре відомих кейсів з банками або соцмережами, є і прецеденти куди менш відомі, але не менш показові.

Під прес потрапив найбільший оператор лотерей М.С.Л…

В українській економіці, яка неухильно зхлопується лотереї одне з тих місць, де як і раніше ходять живі гроші. Гроші, судячи з усього великі, в 2014 М.С.Л. лідирувала по сплаті військового збору.

Не дивно, що для представників нинішнього владного картелю ця тема “смачна” і цікава.

Не допомогло і звернення М.С.Л. в СБУ з проханням перевірити обґрунтованість звинувачень на адресу компанії, оскільки саме СБУ ініціювало внесення компанії до списку санкцій.

СБУ перевірку провело, нічого поганого і антидержавного в діяльності М.С.Л. не знайшло, але і в долі компанії нічого не змінилося.

Цього разу в патріотичну обгортку загорнули банальний намір зачистити ринок лотерей, прибравши з нього конкурентів і зіграти в “монопольку”.

З такими правилами гри і бізнес-кліматом не дивно, що Україна для серйозного бізнесу виявилася в одному кліматичному поясі з Сомалі …

Андрій Золотарьов, політолог

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE