Politerno > Україна і світ > В Одесі активісти пікетують управління поліції: екс-главу ПС Стерненко повели на бесіду до Авакова (Відео)

В Одесі активісти пікетують управління поліції: екс-главу ПС Стерненко повели на бесіду до Авакова (Відео)

  • 9 Червня, 2017
  • 1472 Переглядів
  • 0

Коло будівлі Головного управління поліції в Одеській області в п’ятницю, 9 червня, проходить мітинг активістів патріотичних організацій, обурених діями правоохоронців під час вчорашнього концерту Ірини Білик в ресторані Park Leo.

До мітингувальників біля ГУНП вийшов радник начальника управління Руслан Форостяк.

Він визнав, що поліція, дійсно, “жорстко відреагувала”, але спровокували її самі активісти, які кидали яйця, розхитували огорожу, штовхалися. Все було в рамках закону, заявив радник Головіна.

У відповідь Стерненко бувший керівник Одеського осередку “Правий Сектор” показав Форостяку середній палець.


У цей момент до ГУНПу прибув кортеж міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Глава МВС спілкуватися з патріотами не захотів. До мітингувальників вийшов нардеп Борислав Береза, який супроводжує Авакова. Він запросив Стерненко на бесіду з міністром. Той погодився і проїхав за Березою в будівлю управління.

Через деякий час Стерненко і Береза ​​вийшли з управління. Колишній глава одеського ПС заявив, що Аваков підтримав його позицію: “Представники поліції, які перевищили повноваження, застосували надмірну силу, будуть покарані. Але ми не повинні протистояти поліції. Поліція і громадськість повинні діяти спільно”.

Стерненко додав, що напише на поліцейських, які побили його заяву в прокуратуру.

Береза ​​пообіцяв, що обставини вчорашньої бійки будуть розслідувані: “Поліцейський – це не амністія, порушив закон – відповіси за законом, активісти не мають право брати на себе повноваження поліції, а поліція не може порушувати закони.

Ми повинні об’єднатися і боротися з ворогами внутрішніми і зовнішніми. Вони є навіть в поліції та мерії. Ті, хто хоче перемогти, повинні об’єднатися”.

Ось як коментує перебіг вчорашніх подій Одеське телебачення ↓

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE