Politerno > Україна і світ > У місто Ізмаїл, що на кордоні з Румунією вводять Нацгвардію

У місто Ізмаїл, що на кордоні з Румунією вводять Нацгвардію

  • 11 Червня, 2017
  • 1581 Переглядів
  • 0

В Ізмаїлі Одеської області будуть введені додаткові підрозділи Нацгвардії, що складаєюься із близько 400 військовослужбовців.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в суботу під час робочої поїздки в Одеську область, повідомляє прес-служба МВС.

“Сьогодні починаємо процес введення додаткового підрозділу Національної гвардії, який буде розміщено тут в Ізмаїлі для забезпечення громадського порядку і безпеки жителів цього регіону”, – сказав міністр.

За його словами, введення нового підрозділу НГУ відбувається планово, відповідно до стратегічної лінії, яка передбачає нарощування державної присутності до необхідного мінімуму.

Глава МВС заявив, що гвардійський підрозділ в Ізмаїлі вводиться не з нагальної потреби усунення якогось військові зіткнення, а з метою превенції будь-яких спроб дестабілізувати ситуацію.

Як повідомив міністр, введені в Ізмаїлі сили Національної гвардії будуть нараховувати близько 400 людей, які будуть взаємодіяти з поліцейськими і забезпечувати громадський порядок.

“Це будуть добре підготовлені збройні воєнізовані підрозділи, які, при необхідності, зможуть дати рішучу відсіч”, – додав глава МВС.

У свою чергу командувач Національної гвардії Юрій Аллеров підкреслив, що історія Криму і сходу країни дають підстави бути максимально пильними в Одеській області і уберегти цей регіон.

“З огляду на складність обстановки, присутність Росії в Придністров’ї, не зовсім зрозуміла політика країн, що межують з нами, ми повинні мати тут силову структуру, яка разом з іншими підрозділами, забезпечить тут порядок. Загрози, які існують всередині нашої країни, показують, що ми можемо бути тільки сильними, тоді нас будуть поважати “, – заявив Аллеров.

Ізмаїл знаходиться на кордоні з Румунією.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE