Politerno > Тернопільщина > Звідки гроші? – Сім’я головного медика Тернополя володіє розкішною віллою в Пронятині (Фото)

Звідки гроші? – Сім’я головного медика Тернополя володіє розкішною віллою в Пронятині (Фото)

  • 12 Червня, 2017
  • 4542 Переглядів
  • 0

Рідна донька головного медика Тернополя Ростислава Левчука за останніх кілька років розжилася на розкішний будинок.

Джерела “Тернополян” стверджують, що це житло збудував собі сам чиновник.

Ситуацію загострює той момент, що у минулу п’ятницю У Тернопільській міській лікарні №2 всього за кілька годин після народження померла щойно народжена Богданна.

Агенція нерухомості «Яворина» нещодавно виставила на продаж житловий будинок у мікрорайоні Пронятин за адресою, вул. Проектна, 21. Заявлена ціна елітної нерухомості становить 220 тисяч доларів, або ж майже шість мільйонів гривень. Власником вілли є Левчук Ольга Ростиславівна. Вона є рідною донькою нікого іншого як начальника відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради Левчука Ростислава Дмитровича.

Свого часу цей чиновник уже потрапляв у поле зору кореспондентів «Тернополян». Ще у серпні 2015 року джерела наближені до сім’ї Левчуків розповіли про масштабне будівництво затіяне головним медиком Тернополя у мікрорайоні Пронятин.

Подейкують, що завбачливий Ростислав Петрович записав свою ділянку, а разом і з нею майбутню віллу на свою доньку Ольгу.

Тоді, за нашими скромними підрахунками, вартість будови пана Левчука мала б становити від 60 до 120 тисяч доларів. Та два роки ремонтів та облицювальних робіт з розмахом дали своє. Агенція нерухомості оцінили житловий будинок у Пронятині вже у 220 тисяч доларів.

Вілла Левчуків «напакована» по повній програмі. Сайт агенції нерухомості назвав даний об’єкт домівкою, родинним гніздечком для кожного, хто дійсно надає перевагу заміському будинку для проживання та відпочинку зі всіма зручностями  без затрат часу та енергії на його облаштування.

Далі варто звернути увагу і на опис облаштування будинку: затишна вітальня з діючим каміном; кухня-їдальня з  виходом на терасу; 3 спальні; гардеробна кімната; у будинку зроблений сучасний ремонт; внутрішні двері – натуральне дерево дуб; стіни – пофарбовані італійською, екологічно чистою, миючою фарбою San Marco; підлога –  дубова паркетна дошка, керамічна плитка, підігрів підлоги в кухні-їдальні, вітальні та санвузлах; вікна – дерев’яні, енергозберігаючі склопакети; навколо будинку – зелений газон з декоративними кущами та деревами; на задній частині подвір’я є альтанка; своя свердловина; септик; використовується опалювальна система фірми «VIESSMANN»; примусово – витяжна система кондиціювання; охоронна сигналізація; виведені всі комунікації для відеоспостереження; домофон.

Звичайно, що заслуговує окремої уваги світлина з вбиральні, де підвідні труби, за традицією президентів-втікачів, чи то позолочені, чи то виготовлені з жовтих дорогих металів.

Видання нагадує, що у 2014 році навколо Ростислава Левчука розгорівся не один скандал. Зокрема, 11 березня згаданого року, представники «Правого сектору» та Штабу самооборони прийшли під стіни Тернопільської ОДА, щоб висловити своє незадоволення призначенням на посаду одного із заступників голови ТОДА. Особа Ростислава Левчука їх категорично не влаштовувала. найголовнішою причиною недовіри такій людині – є смерть 26-річної тернополянки Марії Деркач. Рідні та близькі кілька років заявляють, що вся вина на медиках. Та головний медик  Тернополя Ростислав Левчук не тільки залишився на своїй посаді, але і «відзмазав» від кримінальної відповідальності всю лікарняну братію.




Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE