Politerno > Україна і світ > Зміну формату АТО намагаються протягнути спеціально під вибори, – ветеран АТО (Відео)

Зміну формату АТО намагаються протягнути спеціально під вибори, – ветеран АТО (Відео)

  • 14 Червня, 2017
  • 1454 Переглядів
  • 0

Керівник об’єднання учасників АТО Тарас Констанчук заявив, що введенням військового стану хочуть заблокувати населенню Донецької та Луганської областей можливість брати участь у майбутніх позачергових виборах.

Таку думку він висловив на телеканалі ZIK .

Заява Турчинова про необхідність змінювати формат АТО не має жодного стосунку до реального звільнення наших територій.

“Те, що він сказав – беліберда. “Створити штаб, який матиме повноваження застосовувати усі збройні сили” – це якась нісенітниця сивої кобили. У нас три роки АТО керує Генштаб Міністерства оборони, застосовуються усі види озброєння, починаючи від пістолетами і закінчуючи авіацією. Про що ще можна говорити і що ще створювати?”, – обурювався Констанчук.

Окрім того, експерт зауважив: не почув уточнення про “окремі” частини Луганщини та Донеччини. У заяві Турчинова йшлося, що військовий стан введуть у цих областях повністю. Тож, на думку бійця, це робиться лише для того, аби населення тих регіонів не змогло брати участі у виборах.

“Ми три роки говоримо про те, що потрібно ввести військовий стан, однак весь цей час нас не чули. Їм просто це було невигідно, адже там відбувалися різноманітні торгові зв‘язки чи обмін вугіллям. Зараз це стало неактуальним”, – вважає Констанчук.

На його думку, формат АТО справді потрібно було змінити уже давно, ввівши військовий стан на окремих територіях – Конституція це дозволяє.

“Але це треба було зробити ще у 2014 році”, – підкреслив Тарас Констанчук.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE