Politerno > Україна і світ > Тимошенко заявила, що Порошенко дав наказ своїм силовикам і судам знову кинути її за грати (Відео)

Тимошенко заявила, що Порошенко дав наказ своїм силовикам і судам знову кинути її за грати (Відео)

  • 17 Червня, 2017
  • 3707 Переглядів
  • 0

Голова фракції “Батьківщина” у Верховній Раді Юлія Тимошенко взяла участь в  програмі “Гордон” на “112 Україна”.

Зокрема, відповідаючи на запитання ведучого Дмитра Гордона щодо “дежавю”, адже влада знову взялась за газові угоди 2009 року і чи не пов’язано це з високими рейтингами “Батьківщини”, лідер опозиційної партії сказала: “Дійсно, злякались хлопці черговий раз”, а вибори в ОТГ, за її словами, зайвий раз показали, що абсолютним лідером серед українських партій є ВО “Батьківщина” (31 % з півмільйона голосів в грудні місяці).

Саме цей факт на думку Юлії Тимошенко став підставою для того, щоб президент Петро Порошенко “дав наказ своїм силовикам, своїм судам” знову кинути її за грати.

Тимошенко зазначила, що коли вона відвідувала Харків то їй розповіли проінформовані люди, що перед цим в Харків приїжджав президент. “Так от, він відвідав Качанівську колонію і запитав, чи все у вас тут готово?”. Нардеп запевнила ведучого, що це не жарт.

Також, Юлія Тимошенко розповіла, як у соцмережі одна людина написала, що кожен український президент мріє здійснити три речі: вкрасти мільярд, побудувати власне Межигір’я і посадити Тимошенко. Тимошенко нагадала досвід Януковича і запевнила, що це “невдячна справа”.

Також Тимошенко заявила, що з огляду на помилкове припущення навіть прихильників “Батьківщини”, мовляв, вона підписала “такий пакостний” контракт бо замерзала Європа, замерзала Україна і їй нікуди було діватись – навіть якби замерзало півсвіту, вона ніколи б не підписала поганий контракт для України.

Увазі читачів повне інтерв’ю з політиком:

 

 

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE