Politerno > Україна і світ > Хто реально приймає рішення на Донбасі – Костянтин Машовець

Хто реально приймає рішення на Донбасі – Костянтин Машовець

  • 18 Червня, 2017
  • 1521 Переглядів
  • 0

Розпіарені ватажки терористичних “ЛНР” і “ДНР” насправді нічого не вирішують.

Про це виданню “Апостроф” заявив військовий журналіст і координатор групи “Інформаційний опір” Костянтин Машовець.

“Там керують люди товариша Суркова (помічника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова). Це окупований анклав. У піар-відношенні, в інформаційному плані” висувати “в” лідери “Росія може кого завгодно: Захарченко, Плотницького, Басуріна, ще когось з так званих місцевих сепаратистів. Але дійсно значущі рішення там приймають не вони. вони – лише ширма”, – пояснив Машовець.

“У них навіть армія побудована за таким принципом. Ось ці Моторола ліквідований або Гіві – це теж персонажі. Ні, він, звичайно, красиво на камеру зриває погони з захопленого українського полковника. У YouTube це класно виглядає. Але рішень на полі бою ні той, ні інший не ухвалювали. І я сильно сумніваюся, що будь-який з цих “польових командирів” зміг би організувати і провести успішний загальновійськовий бій навіть на тактичному рівні”, – стверджує журналіст

“Керують там інші люди, які не світяться в ЗМІ і дуже жорстко дотримуються правил конспірації і маскування, тому що пройшли певну підготовку, інструктаж перед, скажімо так, відрядженням, що не фіксується”, – вважає Костянтин Машовець.

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE