Politerno > Україна і світ > Марш за права ЛГБТ у Києві: націоналісти заблокували центр столиці

Марш за права ЛГБТ у Києві: націоналісти заблокували центр столиці

  • 18 Червня, 2017
  • 1684 Переглядів
  • 0

Активісти кількох націоналістичних організацій заблокували центральні вулиці Києва, щоб не допустити проведення Маршу Рівності в столиці

Про це написав керівник прес-служби “Правого сектора” Артем Скоропадський у Facebook.

Повідомляється, що невідомі зламали сайт українського ЛГБТ-руху, розмістивши на його головній сторінці картинку із зображенням розправи над ЛГБТ-активістами.

“Проведення в Україні різних ЛГБТ-форумів, Маршів рівності, КиївПрайд та інших заходів гомосексуалістів стане для вас трагічною помилкою. Ніяка удавана підтримка поліції вам не допоможе. Для нас немає проблем знайти кожного з вас. Вся необхідна інформація про ваших організаторів і лідерів уже є”, – написано в повідомленні.

На марші ЛГБТ в Києві на кожного активіста буде по поліцейському.

У марші рівності візьмуть участь близько 5 тисяч осіб. Стільки ж буде і правоохоронців, які будуть відповідати за забезпечення безпеки. Про це заявив начальник київської поліції Андрій Крищенко, повідомляє “Інтерфакс-Україна“.

За його словами, в заявці вказано участь у ході до 5 тисяч осіб.

“З огляду на, що в минулому році була заявлена ​​одна тисяча, а прийшло дві, то я думаю, в цьому раз п’ять заявлених тисяч буде. Можливо, навіть більше, не виключено”, – зазначив він.

На місці проведення параду буде встановлено загороджувальні турнікети, перекриття та фільтраційні рамки, планується встановити чотири контрольно-пропускні пункти, вибірково перевірятися документи і вміст сумок учасників маршу.

Також будуть працювати кінологи зі службовими собаками, кінна поліція.

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE