Politerno > Тернопільщина > Тернопільська “Батьківщина” збирає підписи за заборону продожу землі с/г призначення

Тернопільська “Батьківщина” збирає підписи за заборону продожу землі с/г призначення

  • 18 Червня, 2017
  • 1997 Переглядів
  • 0

Як відомо, президент України Петро Порошенко, прем’єр-міністр Гройсман, а також міністр фінансів і голова НБУ задля отримання кредиту від МВФ підписали лист намірів про продаж сільськогосподарської землі.

Партія ВО “Батьківщина” повідомляє, що за Конституцією України земля є об’єктом права власності українського народу. І ніхто: ні президент, ні прем’єр-міністр, ні їх продажна більшість не можуть розпоряджатися землею як їм заманеться.

Лідер партії Юлія Тимошенко заявила, що її політична сила не може дозволити продати з молотка головне багатство України та розпочала підготовку Всеукраїнського референдуму проти продажу землі.

Як повідомила минулого тижня лідер партії білосердечних, “Батьківщина” разом з Асоціацією фермерів та приватних землевласників України зібрала вже понад 1 млн підписів проти продажу сільськогосподарської землі.

Тернопільський партійний осередок долучився до процесу збору підписів. В різних частинах міста можна побачити партійні намети, в котрих громадяни можуть поставити свій підпис в спеціальному бланку, вказавши адресу та номер мобільного телефону.

Також партійці Тимошенко роздають буклети, в яких можна ознайомитись з цінною інформацією щодо українських чорноземів, щодо цін на землі с/г призначення в різних країнах світу в порівнянні з цінами на такі ж землі в Україні, щодо порівняння кількості фермерських господарств на 1 тис. населення в Україні і ЄС та багато іншої корисної інформації.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE