Politerno > Україна і світ > Хто буде бенефіціаром політичного знищення Садового?

Хто буде бенефіціаром політичного знищення Садового?

  • 22 Червня, 2017
  • 1586 Переглядів
  • 0

Слід визнати, що інтригувати та влаштовувати “хитрі плани” в середині країни у Порошенка вміють гарно.

Андрій Садовий загнаний в класичний цугцванг, з якого вже ніякі голодовки не виведуть. Якщо він піде з поста мера – автоматично цим визнає і візьме всю провину на себе. Можна дискутувати, чи стане це його остаточною політичною смертю, але Петру Олексійовичу він вже точно не конкурент.

Якщо він стоятиме до кінця, то можна не сумніватися, що Банкова його не відпустить. Й зробить все, щоб сміттєвий колапс у Львові продовжувався. Й щоб всі вважали, що причина – виключно у самому Садовому.

Здавалося б – повна перемога Банкової. Але ж і на кожну старуху є своя проруха. Фішка в тому, що піде Садовий сам чи його підуть, але розрулювати ситуацію буде Гройсман.

І саме він може отримати всі лаври міцного господарника. Особливо враховуючи, що АП категорично заперечує офіційно свою участь у конфлікті.

А те, що пан президент в Гройсмані бачить потенційного конкурента, є секретом полішинеля. Ну хоч щось приємне в цій в усіх сенсах смердючій історії.

А найгірше, що всі ці хитромудрі операції робляться за рахунок Львова та львів’ян. Ба більше – всієї країни. Якій сцуть в очі. Точніше, топлять у багні.

Богдан Буткевич

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE