Politerno > Україна і світ > “Кришування”, шантажі, вимагання – світові ЗМІ критикують реформи нової поліції

“Кришування”, шантажі, вимагання – світові ЗМІ критикують реформи нової поліції

  • 22 Червня, 2017
  • 1496 Переглядів
  • 0

Журналісти міжнародного інформаційного каналу “The World News” провели своє розслідування діяльності нової поліції в Україні і залишилися незадоволені.

“Кришування”, шантажі, вимагання”, – так журналісти назвали” реформи в українському стилі”.

Відомо, що співробітники “The World News” проаналізували близько 100 декларацій і відзняли близько 150 годин відеоматеріалів. Особливу увагу вони приділили Оболонському, Голосіївському та Святошинському управлінням поліції м.Києва.

Журналісти розповіли про одну із наймасштабніших злочинних схем, яку вони розкрили. Це – “кришування” нелегальних ринків і підпільних казино Оболонським УП. Їм стало відомо, що цим разом займаються слідчий Антон Венглюк та глава Оболонського УП Михайло Никонов.

Також вони розповіли, який спосіб життя веде молодий слідчий. Їм стало відомо, що Антон Венглюк в минулому вживав психотропні препарати. Журналісти підозрюють його і в тому, що він задекларував далеко не все: при доходах 83 тисячі грн на рік він їздить на авто, вартість якого становить мінімум $ 52 тисячі.

Нагадаємо, раніше керівник Консультативної місії Європейського Союзу Кястутис Ланчінскас заявив, що в ЄС вкрай незадоволені Генеральною прокуратурою України та Службою безпеки України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE