Politerno > Україна і світ > Стали відомі причини обшуків силовиками офісу “Страни”

Стали відомі причини обшуків силовиками офісу “Страни”

  • 22 Червня, 2017
  • 1742 Переглядів
  • 0

Люди, котрі представилися співробітниками Національної поліції України, взяли штурмом редакцію, що входить в топ-10 українських інтернет-ЗМІ, а саме видання “Страна”.

Про це “Українським Новинам” повідомив головний редактор видання Ігор Гужва.

“Близько 30 хвилин тому до нас прийшли, виламали двері. Представились співробітниками Нацполіціі. З поданням суду про обшук за нібито вимагання у нардепа Лінько”, – повідомив він.

За словами Ігоря Гужви, кримінальну справу проти видання сфальсифіковано, і виникло воно після критичної публікації про нардепа з фракції Радикальної партії Дмитра Лінько.

“Пару місяців тому до нас приходили люди від Лінько. Пропонували 20 тисяч доларів, щоб ми зняли один матеріал. Ми відмовилися. Ось з тих пір нам і намагаються шити кримінальну справу”, – заявив головний редактор видання.

При цьому, безпосередньо під час телефонної розмови з незнайомим, голос зажадав у Ігоря Гужви в грубій формі віддати телефон, після чого зв’язок перервався.

Як пізніше уточнила заступнику головного редактора “Страни” Світалні Крюковій співробітник нацполіціі, обшук проводить слідче управління Нацполіціі.

Як повідомлялось, увечері 22 червня робота редакції  була заблокована силовиками, які проводили обшук.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE