Politerno > Тернопільщина > Віталій Луй вслід за своїм безпосереднім шефом написав заяву про звільнення

Віталій Луй вслід за своїм безпосереднім шефом написав заяву про звільнення

  • 22 Червня, 2017
  • 3703 Переглядів
  • 0

Напередодні переджнив’я, напевно, наслідуючи приклад свого прямого начальника міністра Мінагрополітики України Тараса Кутового, заяву на звільнення із займаної посади за  власним бажанням написав директор Департаменту  агропромислового розвитку і продовольства Тернопільської ОДА Віталій Луй.

Як стало відомо, з добре інформованих джерел, пан Віталій вже давно мріяв розпрощатися з кріслом головного аграрія  краю, в якому перебував більше року.

Віталій Юрійович був перспективним керівником. В основі його діяльності були головні засади розвитку на селі і створення кооперативів, дрібних та середніх сільгосппідприємств, підтримка фермерів і тваринницької галузі. Він виступав активним поборником похідних галузей – бджільництва, рибництва, створення сімейних ферм.

Як відомо, нещодавно голова Тернопільської обласної адміністрації Степан Барна заявив, що незадоволений роботою Департаменту агропромислового розвитку, який очолює Віталій Луй. Мовляв, робота Департаменту зводиться до збирання показників – зменшено або збільшено.

Нагадаємо, лише минулого року Департамент агропромислового розвитку ТОДА очолив Віталій Луй, який замінив на цій посаді «свободівця» Олега Напору. Пан Луй на державу почав працювати ще в далекому 2006 році. Тоді він у 23 роки отримав пропозицію від міського голови Романа Заставного (на початку його каденції) очолити управління економічного розвитку міської ради. Але незадовго Луй залишив муніципалітет і перейшов на роботу спершу в ТРЦ «Подоляни» (курував розважальною частини центру), а потім був один з менеджерів агрохолдингу «Мрія». Знаходячись постійно в орбіті Романа Заставного, молодий фахівець з приходом до керівництва областю Степана Барни, отримав запрошення очолити знайомий йому аграрний напрямок в обласній адміністрації.

Джерело: tenews.org.ua

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE