Politerno > Україна і світ > Тимошенко спростувала новий фейк від Ляшка

Тимошенко спростувала новий фейк від Ляшка

  • 29 Червня, 2017
  • 1912 Переглядів
  • 0

Прес-служба партії “Батьківщина” сьогодні звернула увагу журналістів на те, що на інформаційних ресурсах, дружніх до Радикальної партії Ляшко, поширюється фейковий інформація про вигадані зустрічі голови партії Юлії Тимошенко.

“Доводимо до відома ЗМІ, що учора лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко перебувала у відрядженні в Італії, де взяла участь у міжнародних зустрічах, присвячених питанням відновлюваних джерел енергії”, – йдеться в повідомленні партії.

Далі вказується, що до Києва Тимошенко поверталася через аеропорт у Відні, в якому провела 40 хвилин, де і були зроблені фотографії (нижче), які поширюються в деяких інтернет-ресурсах, з інформацією, яка не відповідає дійсності.

Мова йде про видання “Інформатор“, котре, як відомо, є головним рупором Радикальної партії.

Прес-служба “Батьківщини” просить ЗМІ не поширювати неправдиві повідомлення, а за офіційною інформацією – звертатися до неї.

Зазначимо, що деякі українські ЗМІ передали сьогодні, що Тимошенко літала до Відня нібито на зустріч з Фірташем і Льовочкіним.

Радіо ЕРА-FM взагалі повідомляло сьогодні через кожні півгодини, що заяву про зустріч Тимошенко з Фірташем і Льовочкіним у Відні озвучив сам Ляшко.

Також в повідомленні “Батьківщини” повідомляється, що сьогодні в Києві Юлія Тимошенко проводить широку нараду з керівниками обласних партійних організацій “Батьківщини”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE