Politerno > Україна і світ > Сергій Власенко: “Як Порошенко, міністр економіки в уряді Азарова, допустив переплату за газ?” (Відео)

Сергій Власенко: “Як Порошенко, міністр економіки в уряді Азарова, допустив переплату за газ?” (Відео)

  • 1 Липня, 2017
  • 2434 Переглядів
  • 0

У минулому п’ятничному ефірі популярної програми “Zіткнення” на каналі ZIK народний депутат від фракції “Батьківщина” Сергій Власенко зробив резонансну заяву щодо бездіяльності на посаді міністра економічного розвитку та торгівлі (23 березня 2012 — 24 грудня 2012, прем’єр-міністр Микола Азаров) теперішнього президента України Петра Порошенка:

“… згідно з позовом Стокгольмського арбітражу Україна говорить про переплату за 2011- 2013 роки. Я хочу нагадати, що у 2012 році міністром економіки в уряді Януковича-Азарова був Петро Порошенко. І саме міністерство економіки відповідало за формування цін на газ. Хай Петро Олексійович подивиться у дзеркало і задасть питання сам собі, як він, міністр економіки в уряді Азарова, допустив переплату (не оплату по контракту, а переплату по контракту) і як він дозволив Російській Федерації грабувати український бюджет. Це питання до Петра Олексійовича особисто”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE