Politerno > Україна і світ > Довгий заявив Луценко, що єдиний підпис, який він ставив в житті – це розпис в РАГСі (Відео-трансляція)

Довгий заявив Луценко, що єдиний підпис, який він ставив в житті – це розпис в РАГСі (Відео-трансляція)

  • 4 Липня, 2017
  • 1537 Переглядів
  • 0

Народний депутат Олесь Довгий ( “Воля народу”), за поданням Генпрокуратури на якого зараз, 4 липня, засідає Регламентний комітет Верховної Ради, заявив, що у його справу можна залучати самого главу ГПУ Юрія Луценка.

Про це повідомляє кореспондент “Strana.ua“.

“З точки зору презентації і доповіді все пройшло геніально. Якби ще минуло хвилин 10, то Юрій Віталійович, згідно з цією логікою, вийшов би на себе, тому що будучи міністром внутрішніх справ неодноразово проїзжджав повз Кончі-Заспу під час створення жовтого острова, у час голосування, як до Черновецького, так і після.

Але, будучи двічі міністром ВС, він жодного разу не відреагував на вказане, безвідповідально вчинив і цим завдав збитків державі разом з Довгим і Черновецьким на суму більш ніж 80, 180, 1800 мільйонів гривень”, – заявив Довгий.

Він подякував Луценко, що “нарешті у нього є можливість один раз і назавжди поставити крапку в цих смішних звинуваченнях, які лунають на мою адресу і які повинні переживати я, моя сім’я і близькі останні 10 років”.

Він просив ще раз включити презентацію Луценко, щоб прокоментувати її, але той був проти. Довгий заявив, що відсутність юридичної освіти у генерального прокурора призводить до абсурдності.

Олесь Довгий наполягає на тому, що рішення виділити землю було прийнято Київрадою.

“Принцип місцевого самоврядування полягає в тому, що всі обрані органи місцевого самоврядування приймають рішення колегіально. А принцип колегіальності полягає в тому, що ніхто з депутатів, включаючи секретаря міськради, не має можливості прийняти будь-яке рішення, а воно може бути прийнято тільки, якщо Київрада не відкликав свій голос до сих пір, ніхто не звернувся до міського голови накласти вето на рішення”, – заявив Довгий.

Також Довгий сказав, що єдиний документ, під яким він ставив офіційний підпис, це його підпис в РАГСі. “А на робочих документах Київради, я ставив тільки візи, про те, що засідання відбулося з того чи іншого питання”, – заявив Довгий.

“Strana.ua” веде пряму трансляцію з регламентного комітету Ради. який розглядає позбавлення нардепа Довгого парламентського імунітету.

Нагадаємо, що ДФС повинна перевірити нардепа Олеся Довгого з групи Воля народу”. Довгий задекларував активи в гривні та іноземній валюті в еквіваленті 54,7 млн грн. У той же час, як стверджують в ГПУ з посиланням на дані податкової, в 1998-2015 рр. Довгий офіційно заробив тільки 11,8 млн грн.

Крім того, нардеп Довгий у 2015 році придбав корпоративні права ПП “КВ Менеджмент” за 15 млн грн., Задекларував картини і наручний годинник без вказівки їх вартості.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE