Politerno > Україна і світ > Георгій Тука: Мерзотною контрабандою в зоні АТО займаються ЗСУ (Відео)

Георгій Тука: Мерзотною контрабандою в зоні АТО займаються ЗСУ (Відео)

  • 5 Липня, 2017
  • 1588 Переглядів
  • 0

Ні для кого не є таємницею, що тією мерзотною контрабандою на заході України займаються прикордонники, а на сході – ЗСУ.

Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив Георгій Тука, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій.

“Не треба ховати голову у пісок, треба відверто говорити, що тією мерзотною контрабандою в зоні АТО займаються саме воїни. Адже ця контрабанда не літає літаком, вона не під землею їздить, це наші захисники”, – акцентував гість програми.

Зокрема, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій переконаний, що саме українська армія у зоні АТО займається контрабандою.

“Звісна річ, а хто? На заході України цим займаються прикордонники, на сході – ЗСУ, а що це таємниця? Ні! Та попри це, цим займаються, це розслідується, але у мене складається таке враження, що той, хто зберігає, той і має. Тому нічого дивного і я ще раз наголошую, що в світі не існує прикладу коли якась там стіна чи блокада перешкоджала руху контрабанди”, – каже Георгій Тука.

Та попри це, гість програми зазначив, що існує лише єдиний та позитивний приклад, коли явище контрабанди фактично знищено.

“І це Європейський союз. Зокрема, коли для цього не стало економічних умов. Однак, якщо подивитися на кордон між США та Мексикою, а до такої стіни нам ще жити і жити, будувати і будувати, то навіть це не рятує. Єдине, що рятує – це відсутність економічних підстав”, – наголосив Георгій Тука.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE