Politerno > Тернопільщина > Обласні депутати рекомендуватимуть губернатору звільнити свого колишнього начальника

Обласні депутати рекомендуватимуть губернатору звільнити свого колишнього начальника

  • 5 Липня, 2017
  • 1733 Переглядів
  • 0

Сьогодні 5 липня, під час засідання Тернопільської обласної ради, депутати планують звернутися до голови Тернопільської ОДА Степана Барни з проханням, щоб той звільнив свого підлеглого, начальника управління капітального будівництва Віктора Кузяка

Одне із питань порядку денного – звіт Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА, ініційований ГО “Скеля”, Тернопільським осередком ВО “Автомайдан”, місцевим “ДемАльянсом”, коаліцією ГО “Тернопільський центр реформ” та іншими громадськими організаціями. Йтиметься про використання управлінням коштів Фонду регіонального розвитку.

Проведені громадськими організаціями антикорупційні розслідування дають підстави підозрювати керівництво підрозділу Тернопільської обласної держадміністрації і особисто Віктора Кузяка у зловживаннях та недбалості. Громадські активісти закликають депутатів заслухати звіт і дати правильну оцінку роботі Кузяка.

Активісти нагадують, що Віктор Кузяк свого часу притягувався до кримінальної відповідальності (службове підроблення), коли той працював директором ТзОВ “Тер-Бау-Гіпс”.

Яким би не було рішення депутатського корпусу, навряд чи голова ТОДА Степан Барна зважиться звільнити Кузяка, адже, свого часу… сам працював на “Тер-Бау-Гіпс” і Кузяк був його безпосереднім начальником. Не в останню чергу цей факт змусив очільника області прийняти на роботу в обласну адміністрацію колишнього начальника і тепер він захищатиме того до останнього, бо в іншому випадку визнає його призначення своїм управлінським прорахунком.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE