Politerno > Україна і світ > Про бюджет і викрадені Януковичем мільярди – Остап Дроздов

Про бюджет і викрадені Януковичем мільярди – Остап Дроздов

  • 6 Липня, 2017
  • 1428 Переглядів
  • 0

Генпрокуратура нам ще років 3 тому вже повідомляла, що за часи свого правління янукович украв 100 млрд доларів. Важливе уточнення: ці гроші він украв із держбюджету

При владі Янукович був рівно 4 роки. Це – 48 місяців. Це означає, що кожного місяця Янукович крав 2 млрд доларів. Із державного бюджету.

А тепер питання. Януковича вже немає. Це означає, що сам факт відсутності мега-крадія Януковича мав би поповнювати державний бюджет на +2 млрд доларів.

За умови, що хтось прийшов і закрив цю дірку. Логічно буде подумати: чому державний бюджет досі не відчуває на собі зникнення Януковича, який щомісяця крав 2 млрд доларів?

Тут або Генпрокуратура явно перебільшує масштаби діянь януковича – у що не вірю. Або Янукович крав не з бюджету – у що теж не вірю.

Або ж ті, хто прийшли на діючу схему януковича, досі її не закрили, хоча ті гроші, які щомісяця Янукович виводив із держбюджету, могли б повністю вирішити проблему фінансування війни на Донбасі та багато інших нагальних проблем.

Коли був Янукович – бюджет втрачав 2 млрд доларів щомісяця. Не стало Януковича – а нічого не з’явилося в плюсах. Звичайно ж, така прямолінійна логіка не працює в тонких бюджетних справах, я же спеціально все спрощую.

Але якщо взяти ширше – то й питання постане значно ширше. Після усунення режиму януковича наш держбюджет мав би відчути колосальні поповнення, адже ж ми в Ростов вигнали не лише Януковича, але й саме слово “красти”, однотурові мусять з цим погодитись.

Хибну логіку моїх думок прошу списувати на погані стосунки з математикою, за що одразу приношу вибачення.

Остап Дроздов

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE