Politerno > Україна і світ > Згадка політиками Майдану викликає у людей лють, – Денис Казанський (Відео)

Згадка політиками Майдану викликає у людей лють, – Денис Казанський (Відео)

  • 12 Липня, 2017
  • 1807 Переглядів
  • 0

Люди розчарувалися в тих депутатах та в тих політиках, яким колись довіряли. Більше того, коли ці політики згадують Майдан, то ви не уявляєте, яку лють це викликає у людей, зокрема у тих, які безпосередньо були на Майдані.

Таку думку на телеканалі ZIK висловив Денис Казанський, блогер із Донецька, коментуючи вчорашне голосування ВР за зняття недоторканності з нардепі за поданням ГПУ.

Нагадаємо, 21 червня генпрокурор Юрій Луценко вніс до Верховної Ради подання про зняття недоторканності з 5 народних депутатів – Андрія Лозового, Євгена Дейдея, Олеся Довгого, Борислава Розенблата та Максима Полякова. Вже нині, Верховна Рада України розглядає подання Генеральної прокуратури.

Як відомо, Рада не дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності депутатів Євгена Дейдея та Андрій Лозового. Натомість, що стосується Олеся Довгого, ВР зняла з нього недоторканість для проведення слідчих дій.

“Шо тут можна сказати? Насправді те, що сьогодні відбувається – дискредитує цей парламент. І ви бачите ситуацію, що люди розлючені. Адже під Верховною Радою вже зібрався натовп і коли я там проходив, то було близько тисячі людей, а зараз, можливо ще більше”, – каже Денис Казанський.

На переконання журналіста, звичайні люди сьогодні просто розчарувалися в народних депутатах та політиках, яким колись довіряли.

“Люди розчарувалися в тих депутатах та в тих політиках, яким колись довіряли. Більше того, коли ці політики згадують Майдан, то ви не уявляєте яку лють це викликає у людей, зокрема у тих, які безпосередньо були на Майдані. Адже коли вони в черговий раз чують виступ якогось такого пройдисвіта, який ще й прикривається Майданом, то це неабияк розлючує їх”, – додав гість програми.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE