Politerno > Україна і світ > Народу України давно пора поставити питання про позбавлення недоторканності, імпічменту та розпуску парламенту – Кучеренко

Народу України давно пора поставити питання про позбавлення недоторканності, імпічменту та розпуску парламенту – Кучеренко

  • 13 Липня, 2017
  • 1870 Переглядів
  • 0

“Я неодноразово писав про практично повну відсутність логіки як в головах, так і в діях нашого “політбомонду”. А при відсутності логіки у будь-якому процесі, особливо політичному, він неминуче заходить у глухий кут”.

Про це пише Олексій Кучеренко на своїй сторінці у Facebook.

Отже, короткі висновки після шоу з недоторканністю:

1. Якщо депутати так вибірково підходять до ініціатив затвердженого ними Генпрокурора і вважають необгрунтованими його дії і подання, то вони просто зобов’язані (з точки зору логіки) поставити питання про недовіру до цього самого Генпрокурора. За якого вони голосували, до речі, півтора роки тому.

2. Якщо Президент, подавав кандидатуру Генпрокурора і проштовхував під нього спеціальний закон, підтримуючи дії своєї креатури, то він просто ЗОБОВ’ЯЗАНИЙ (з точки зору логіки) поставити перед собою питання про недовіру до цього складу ВР і шукати шляхи позбавлення народу України від цих “шулерів” . А не робити пустопорожні заяви про те, що “виборів не буде”, тому що він їх не хоче або, просто, боїться.

3. Народу України, природно, давно пора поставити (хоча б перед собою) питання про довіру до вищеперелічених персонажів і, як мінімум, вимагати простих і зрозумілих механізмів позбавлення недоторканності, імпічменту та розпуску парламенту. Бо без цих процедур ніякий політичний процес неможливий в принципі. І мова не йде про симпатії чи антипатії до Юлі, Петі, Вови або Юри.

Мова йде про елементарні і необхідні умови логіки, руху і розвитку будь-якої системи!

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE