Politerno > Тернопільщина > Порошенко відкрив реконструйований лабораторний корпус КЗ ТОР “Тернопільська університетська лікарня” (Відео)

Порошенко відкрив реконструйований лабораторний корпус КЗ ТОР “Тернопільська університетська лікарня” (Відео)

  • 14 Липня, 2017
  • 1566 Переглядів
  • 0

Під час робочої поїздки до Тернопільської області президент Петро Порошенко взяв участь у відкритті реконструйованого радіологічного корпусу з надбудовою під розміщення лабораторного комплексу та централізованої стерилізації КЗ ТОР “Тернопільська університетська лікарня”.

Про це повідомляє прес-служба голови держави.

Звертаючись до присутніх глава держави наголосив, що левова частина модернізації, фінансування змін у місцевих громадах відбувається саме упродовж останніх трьох років.

“Це плоди децентралізації, бо раніше всі гроші трималися в Києві”, – констатував він, зауваживши, що саме завдяки децентралізації всемеро збільшилися бюджети розвитку територіальних громад, зникла необхідність домагатися виділення коштів у органах центральної влади. “Це є і боротьба з корупцією, бо не треба більше з торбами їздити до Києва – гроші залишаються тут, на місцях. Це є і детінізація грошей, це і прозорі закупівлі, і величезна кількість інших програм”, – додав Петро Порошенко.

На Театральній площі з самого ранку вже красувалися нові автомобілі, які президент повинен вручити тернопільським копам.

“В цілому в відділи поліції області будуть передані 18 автомобілів Mitsubishi Outlander, – коментує місцевим ЗМІ заступник начальника відділу комунікації ГУ Нацполіціі в Тернопільській області Андрій Василик”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE