Politerno > Україна і світ > Пашинського звинувачують в маніпуляціях проти Transparency Іntеrnаtіоnаl (Відео)

Пашинського звинувачують в маніпуляціях проти Transparency Іntеrnаtіоnаl (Відео)

  • 27 Липня, 2017
  • 1214 Переглядів
  • 0

Міжнародна антикорупційна організація Transparency Іntеrnаtіоnаl (TI) обвинувачує голову парламентського комітету з питань національної безпеки й оборони Сергія Пашинського в маніпуляціях проти організації й закликає його спростувати неправдиві заяви.

Про це повідомили у прес-службі TI на Facebook.

“Пашинський удався до маніпуляцій і обвинуватив TI Україна “у зриві оборонного замовлення”, – йдеться у повідомленні.

Слід зазначити, що раніше TI вимагала оприлюднити рішення суду, на підставі якого було конфісковано в держбюджет 1,5 млрд доларів, арештованих на рахунках президента-втікача Віктора Януковича і його оточення.

На думку організації, поки невідомо, про яку суму йдеться, кому насправді належали ці кошти, у якій вони валюті. Наразі ніхто офіційно не оприлюднив рішення суду про повернення активів.

“Саме тому в TI Україна виникли побоювання, що через правові непогодженості справу можуть просто розвалити. А планувати закупівлі за ці гроші однаково, що ділити шкуру невбитого ведмедя”, – пояснили свою позицію в організації.

Для доказу неправдивих звинувачень нардепа на адресу організації в мережі було оприлюднене відео, на якому Пашинський заявляє, що “TI втручається в питання національної безпеки”.

Організація обвинувачує Пашинського у свідомому перекручуванні заяви TI і вимагає спростування неправдивих заяв депутата.

Нагадаємо, парламентський комітет з питань національної безпеки та оборони і особисто його голова, народний депутат від “Народного фронту” Сергій Пашинський блокує закон про виділення допомоги сім’ям загиблих від отриманих поранень в зоні АТО бійців.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE