Politerno > Україна і світ > Як виконує свої обіцянки в. о. міністра охорони здоров’я Супрун?

Як виконує свої обіцянки в. о. міністра охорони здоров’я Супрун?

  • 27 Липня, 2017
  • 1229 Переглядів
  • 0

Сьогодні, 27 липня, виповнюється рік, як Уляна Супрун очолила Міністерство охорони здоров’я.

Слово і Діло” відстежило, наскільки відповідально вона виконувала свої обіцянки.

Загалом на сьогодні за Супрун значаться 25 обіцянок, чотири з яких вона встигла виконати, а три – провалила. Крім того, ще 18 обіцянок в. о. голови МОЗ перебувають на контролі в наших аналітиків. Таким чином, рейтинг відповідальності Супрун поки що становить лише 16%.

Так, в. о. міністра провалила свою обіцянку розпланувати закупівлі ліків на 2017 рік до кінця січня – ще в середині березня МОЗ не був готовий підписати договори про держзакупівлі ліків.

Також Супрун не впоралася зі своєю обіцянкою відкрити новозбудований діагностичний корпус “Охматдиту” до липня поточного року. Зараз там завершують будівельні роботи й монтують обладнання, і в експлуатацію об’єкт здадуть не раніше ніж у листопаді-грудні.

До головних досягнень Супрун можна віднести затвердження нових уніфікованих клінічних протоколів лікування та її виконану обіцянку закупити вакцини від поліомієліту до кінця вересня 2016 року.

Найважливішими з обіцянок керівника МОЗ, які перебувають на контролі “Слова і Діла”, є зобов’язання покрити первинну ланку медицини гарантованими послугами державного страхування до кінця року та не закривати лікарні через брак коштів після медреформи, а перепрофілювати їх.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE