Politerno > Україна і світ > “Рішала” Порошенка Грановський має румунський паспорт

“Рішала” Порошенка Грановський має румунський паспорт

  • 27 Липня, 2017
  • 1550 Переглядів
  • 0

У скандального депутата з фракції БПП у Верховній Раді Олександра Грановського виявився румунський паспорт.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав блогер Михайло Шнайдер, приклавши фотографію документи з Румунії. Також про це повідомляють європейські ЗМІ.

“Знайомтеся, це Олександр Грановський, сірий кардинал фракції БПП, – пише Шнайдер. – Олександр – народний депутат України, мільярдер, рейдер і просто шахрай! До того ж ще й громадянин Румунії! Ось таке “добре” особа має президентська фракція в парламенті!”.

24 травня Генеральна прокуратура України повідомила про підозру українському бізнесмену і власнику журналу “Фокус” Олександру Грановського.

Грановському інкримінують злочини, передбачені в ч. 3 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків, що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку, вчинене особою, яка зобов’язана їх сплачувати, і які призвели до фактичного ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах), ч. 2 ст. 205 КК України (фіктивне підприємництво, тобто створення суб’єктів підприємницької діяльності (юридичних осіб) з метою прикриття незаконної діяльності, вчиненої за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE