Politerno > Україна і світ > Справу Януковича у процесуальному плані вже “злито”, – юрист (Відео)

Справу Януковича у процесуальному плані вже “злито”, – юрист (Відео)

  • 17 Серпня, 2017
  • 1773 Переглядів
  • 0

Справу втікача Януковича вже “злили”. Зараз захист реалізував всі процесуальні речі для того, щоб Європейський суд визнав висновок українського суду незаконним. Такий план дій адвокат Віталій Сердюк будував із самого початку судового процесу.

Про це на телеканалі ZIK сказав адвокат Віталій Титич.

“Європейський суд в своїх положеннях має певні вигідні Януковичу пункти. Якщо підчас процесуального розгляду справи були певні порушення, то кінцеве рішення нашого суду Європейський може визнати нелегітимним”, – наголосив гість.

Адвокат екс-президента Віталій Сердюк провів весь процес Януковича таким чином, щоб зараз назвати рішення суду абсолютно незаконним, підкреслив експерт.

“Якщо все буде йти далі за планом, то Янукович отримає єдиний статус – особи політично переслідуваної в Україні. Адже його імені немає навіть у списках розшуку”, – підсумував Віталій Титич.

Що цікаво, Януковича можна звинуватити у злочинах проти економіки держави, де шансів на виграш справи було б більше, сказав гість ефіру.

“Януковича можна було би оскаржити за економічні злодіяння проти України. І тоді нормально його переслідувати. Але тепер для нього буде створена спеціальна преюдиція, яка звільнить його від доказування будь-яких обставин. Адвокати Януковича постараються надати йому статус переслідуваного. А це взагалі зв’яже руки українському суду”, – вважає адвокат.

Захист Януковича дуже добре попрацював, зазначив експерт. Що ж до сторони обвинувачення, то вона або інтелектуально слабка, або в силу невідомих чинників не зацікавлена у виграші справі, приспускає експерт.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE