Politerno > Україна і світ > Юлія Тимошенко закликала до об’єднання заради збереження держави

Юлія Тимошенко закликала до об’єднання заради збереження держави

  • 28 Серпня, 2017
  • 1351 Переглядів
  • 0

Під час свого виступу перед мешканцями міста Сарни у Рівненській області лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко наголосила на необхідності об’єднання українців заради збереження держави.

“Сьогодні треба відкласти амбіції та знайти порозуміння справжнім опозиційним силам”, – заявила Юлія Тимошенко, говорячи про необхідність єднання людей та справжніх опозиційних сил, серед яких “Самопоміч”, Рух нових сил Михеіла Саакашвілі, партія “Свобода та інші опозиційні непарламентські рухи.

Вона зазначила, що влада веде жорстоку боротьбу зі справжніми опозиційними силами.

“Щодо кожного з керівників обласних партійних організацій “Батьківщини” відкрито від 2 до 17 кримінальних справ”, – повідомила лідер партії.

На її думку, до ланцюга боротьби  зі справжніми опозиційними силами підпадають також “сміттєвий скандал” у Львові, який є високотехнологічною акцією влади проти “Самопомочі”, та “кидання до в’язниці партійців “Свободи”.

Юлія Тимошенко наголосила, що “влада називає реформами стратегію радикального зменшення українців, які проживають на своїй землі”.

Серед таких руйнівних для країни реформ політик назвала знецінення гривні втричі, медичну та пенсійну реформи, примусову децентралізацію, яка є стратегію «знищення маленьких сил» та намагання влади розпочати продаж сільськогосподарської землі.

А втім, Юлія Тимошенко упевнена, що об’єднавши зусилля можна перемагати.

“Є добра новина: вони зняли з розгляду у вересні місяці питання про продаж сільськогосподарської землі. Тому я хочу подякувати всім, хто збирав підписи, хто ставив підписи, хто вболівав за це. Зроблено крок, що показав, як і соціологія: 90 відсотків українців проти продажу сільськогосподарської землі, бо це буде останньою краплею перед тим, як люди знову підуть на площі. Вони призупинили це, але їхній план нікуди не подівся”, – наголосила політик.

Вона розповіла, що “Батьківщина” разом з Асоціацією фермерів зібрала понад 4 мільйони підписів проти продажу сільськогосподарської землі.

Наостанок Юлія Тимошенко закликала мешканців міста Сарни не бути байдужими і бути готовими до захисту та відбудови України.

“Треба повертати правильну стратегію розвитку України”, – підсумувала лідер “Батьківщини”.

Читайте також: Тимошенко: Треба зупинити аферу століття – продаж сільськогосподарської землі (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE