Politerno > Україна і світ > Політичну рекламу напередодні виборів потрібно обмежити, – Ігор Луценко (Відео)

Політичну рекламу напередодні виборів потрібно обмежити, – Ігор Луценко (Відео)

  • 31 Серпня, 2017
  • 1387 Переглядів
  • 0

Політичну рекламу напередодні виборів потрібно обмежити. Зокрема для того, аби ці три місяці людей не дурили, адже йде “зомбування” цією шаленою рекламою і народ голосує так, як йому розказують із телеканалів.

Таку думку у програмі “Перші про головне. Коментарі” на телеканалі ZIK висловив Ігор Луценко, народний депутат України (фракція “Батьківщина”).

“На мій погляд, питання пропорційності чи мажоритарності нашої системи виборів не є принциповим, зокрема, з точки зору реформи, виборчих правил. Розумієте, просто треба дивитися в суть процесу, яка полягає в тому, що як люди голосують, вирішують телеканали”, – заявив Ігор Луценко.

Народний депутат також розповів, що разом із колегами вони внесли певні пропозиції до виборчої реформи.

“Перше, щоби держава могла викупати голоси своїх громадян. Тобто, от не хоче людина голосувати, то нехай іде і здасть державі свій голос, отримає за це компенсацію, а не гречку від якогось там шахрая. Це буде законно і виправдано, адже є такі люди, які не хочуть брати участь у керуванні державою, натомість, хоче отримати зиск.

Тож нехай краще вона його отримає, але не голосує за таких негідників, як Довгий, як Яценко, так і за інших вбивць, шахраїв, які зараз сидять у парламенті. І такі люди прийшли у парламент саме завдяки “мажоритарці”, а не за пропорційними списками”, – зауважив гість програми.

На переконання пана Луценка, друге, що потрібно змінити у виборчій системі – обмежити політичну рекламу під час виборів.

“Щоби не дурили людям мізки ці три місяці, адже йде “зомбування” цією шаленою рекламою. Щоби все-таки було якесь обмеження на цей відсоток реклами в ефірі, щоб вона була мінімальною. Це те, що було разом із колегами сформовано, але на жаль, про це ніхто нічого не говорить і народ голосує так, як йому розказують із телеканалів”, – наголосив Ігор Луценко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE