Politerno > Україна і світ > Тимошенко: право, Конституція в Україні, законні вимоги замінені розчерком пера нового царя

Тимошенко: право, Конституція в Україні, законні вимоги замінені розчерком пера нового царя

  • 4 Вересня, 2017
  • 1444 Переглядів
  • 0

Лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко заявила в коментарі для “Страни“, що поки не вирішила, чи поїде в Краковець зустрічати екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі.

“Ми поки що ведемо консультації з цього приводу”, – сказала вона кореспонденту.

Виступаючи на брифінгу після засідання погоджувальної ради голів фракцій комітетів парламенту, Юлія Тимошенко висловилася за координацію дій “справжніх демократичних, проєвропейських, опозиційних сил як парламентських, так і позапарламентських”.

“Коли Саакашвілі позбавили громадянства, ми практично в той же день зробили заяву, що, на жаль, право, Конституція в Україні, законні вимоги замінені розчерком пера нового царя. Цар може милувати, а може карати, може робити громадянином України, а може, всупереч закону, позбавляти громадянства. Це нічого спільного не має з верховенством права і демократією… і ми вважаємо, що Михайло Саакашвілі просто повинен повернутися в Україну. Йому має бути відновлено громадянство. Це ганьба на весь світ боротися так з опонентами президента, котрий прийшов на хвилі демократичного повстання. Ми будемо підтримувати повернення Михайла Саакашвілі”, – заявила Тимошенко.

Відзначимо, соратник Михайла Саакашвілі Давид Сакварелідзе заявив, що в політичній силі Саакашвілі “Рух Нових сил” очікують приїзду Тимошенко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE