Politerno > Україна і світ > Пасажирам “Інтерсіті” пропонують їхати в Україну автобусами – Польща просить Київ розбиратись з Міхо в себе

Пасажирам “Інтерсіті” пропонують їхати в Україну автобусами – Польща просить Київ розбиратись з Міхо в себе

  • 10 Вересня, 2017
  • 1503 Переглядів
  • 0

Пасажирам потяга “Іетерсіті” (Перемишль – Київ), який затримали у Перемишлі з вимогою до Міхеіла Саакашвілі залишити вагон, пропонують дістатися України автобусами.

Про це стюарди повідомили пасажирам потяга через гучномовець.

“Через ситуацію, що склалася з відправленням потяга, пасажири для проїзда в Україну можуть звернутися до чергового по вокзалу та вирушити в Україну автобусом”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що вартість квитків пасажирам, які не змогли виїхати на “Інтерсіті”, буде компенсовано на території України.

За інформацією нардепа Мустафи Найєма, польський МЗС подзвонив до Києва і запропонував впустити поїзд в Україні і вже там розбиратися з Міхо. Пасажирам, говорить Найєм, пропонують поїхати автобусом. Витрати обіцяють компенсувати.

Як відомо, Міхеіл Саакашвілі заявив, що вирішив прибути в Україну на “Інтерсіті”, а не через КПП “Краковець”, щоб уникнути можливих провокацій з боку “тітушок”, які перебувають на кордоні.

Після того, як усі, хто супроводжує Саакашвілі, зайшли у потяг “Перемишль – Київ”, стало відомо, що “Укрзалізниця” дала вказівку адміністрації поїзда не виїжджати, поки екс-глава Одеської ОГА не вийде з вагона.  Поїзд мав виїхати з Перемишля о 14:07 за місцевим часом.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE