Politerno > Україна і світ > Експерт: “Український фактор в справі Манафорта – вирішальний”

Експерт: “Український фактор в справі Манафорта – вирішальний”

  • 2 Листопада, 2017
  • 1272 Переглядів
  • 0

Директор Центру Європейських перспектив Микола Воробйов прокоментував ситуацію навколо розслідуванням справи про відмивання грошей Януковича і Партії регіонів політтехнологом Полом Манафортом.

“Швидше за все його посадять. Його взяли міцно, статті дуже серйозні. Він йде на угоду зі слідством – це визнання безвиході становища. Очевидно, що він буде всіх зливати”, – повідомив аналітик порталу “Народна Правда“.

За його словами, український фактор в справі Манафорта – вирішальний.

“Український фактор – основний. Його ж якраз і взяли за 12 мільйонів доларів, отриманих від ПР. При цьому, тут говорять, що співробітники ФБР працюють в Києві і ГПУ дає їм доступ до всіх документів. У нього багато інформації по Україні з 2005 року, по Ахметову в тому числі. Так що можна очікувати багатьох сюрпризів”, – говорить він.

При цьому, справа Манафорта самими американцями сприймається як політична.

“Манафорт – це четвертий або п’ятий, хто ухилився від реєстрації в Fara Ex – тобто, грубо кажучи, податки не платив. Таких, як він, багато, але взяли саме його. Те, що це роздувається в першу чергу про-демократичними медіа, чітко показує, що справа – політична і направлена відверто проти Трампа. Але це США, тут без підстав розслідування бути не може, а по ньому підстав дуже багато”, – каже Воробйов.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE