Politerno > Тернопільщина > Як пробивав собі шлях “нагору” головний “ляшківець” Тернопільщини Богдан Яциковський? (Частина 1)

Як пробивав собі шлях “нагору” головний “ляшківець” Тернопільщини Богдан Яциковський? (Частина 1)

  • 7 Листопада, 2017
  • 1761 Переглядів
  • 0

Ще у вересні відбулося незаконне переобрання екс-регіонала Богдана Яциковського на посаду керівника Тернопільської обласної організації “Радикальна партія”, що стало останньою краплею для його однопартійців, які не можуть більше мовчати про безчинства свого “керівника”.

Варто зазначити, Богдану Яциковському довелося “переступити” через багатьох людей, щоб вибитись “нагору”, адже його не сприймали ні рядові ідейні партійці, ні окремі керівники партії, він усюди шукав допомоги, обіцявши “золоті гори”.

Знайомство теперішнього депутата-радикала Збаразької міської ради Напованця Петра Михайловича, як зазначає він сам, із Богданом Яциковським відбулося тоді, коли екс-регіонал був заступником голови Збаразької районної адміністрації, якраз після Майдану опечатували всі органи, а з керівників він один не встиг ще втекти, тому намагався йти на співпрацю. Після цього він приїхав до нього додому, щоб Петро Михайлович допоміг тому на виборах до обласної ради. Цікаво, що, користуючись своєю посадою – заступник голови Державної комісії України по запасах корисних копалин, Яциковський обіцяв Петру Михайловичу, що зробить у Залужжі для людей рекультивацію смітника, привезе для цього відсів та очистить річку поруч. Навіть, спочатку направили разом депутатське звернення в Київ, ось чим він його і “купив”, признається сам однопартієць. Проте в процесі депутат місцевої ради усвідомив, що перед ним справжній хам, не витримавши на одному із обговорень, стукнув Богдана Яциковського, з тих пір “керівник” вставляє палки в колесо його політичної діяльності так, як тільки може. Як тільки він потрапив у обласну раду, забув усі обіцянки, сказав, що річка та смітник – це тепер не його проблеми.

Згадати тільки, як той очолив, разом із народним депутатом України від тієї ж партії Василем Амельченком, невідомих чоловіків перед засіданням сесії Збаразької районної ради і не пускали Михайла Петровича усередину без усіляких на це підстав, називаючи його “тітушкою”. Як результат, він не встиг вчасно підписати наказ в управлінні освіти, тому діти Збаразької ЗОШ №3 не потрапили на змагання у Хмельницьку область.

   “Богдан Яциковський керує великими фінансовими ресурсами, більшу частину яких “нахапав” на своїх посадах. Він вважає, коли платить – то має право робити все, що заманеться. Насправді, перед виборами екс-регіонал дуже панікував, що супроводжувалось запоями, але завдяки зусиллям однопартійців йому таки вдалось стати депутатом обласної ради, а тепер він сам вирішує питання району, не враховуючи думку інших радикалів.” – розповідає Петро Напованець.

На його думку, “керівник” організації не пускав у районну раду Романа Обізюка через те, що він неодноразово робив зауваження заступнику голови Збаразької районної ради від Радикальної партії Юлії Чванкіній, прихильниці голови обласної організації, що вона ходить на базарі, у магазини, їздить з Яциковським “на агітації” під час робочого часу, тобто взагалі не виконує своїх обов’язків, а їй за це ж платять.

Цікавий випадок трапився, коли Богдан Ігорович був біля церкви в Чернихівцях перед виборами, з ним їздила тоді пані Тетяна, яка знімала це на камеру, проте пам’яті було мало, тому були зафіксовані не всі моменти зустрічі з жителями. На жаль, не виявилось серед них ще одного потрібного кадру, тоді Яциковський почав кричати на неї при всіх, довівши бідну дівчину до сліз, а в кінці ще й написав їй жахливу характеристику.

Ось така людина насправді голова Тернопільської обласної організації “Радикальна партія” Богдан Яциковський.

В курсі

Читайте також: “Радикальний” екс-регіонал Яциковський звинувачує Деревляного у співпраці з екс-регіоналом Овчаруком (Документ)

або З регіоналів – в радикали, а потім… «без мила, куди тепло»

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE