Politerno > Тернопільщина > Обрання екс-регіонала Яциковського керівником обласної “Радикальної партії” є фіктивним

Обрання екс-регіонала Яциковського керівником обласної “Радикальної партії” є фіктивним

  • 14 Вересня, 2017
  • 1602 Переглядів
  • 0

При закритих дверях минулої суботи обирався керівник Тернопільської обласної організації “Радикальна партія Ляшка”.

Нагадуємо, що ця посада довгий час була вакантною. Як не дивно, під час голосування беззаперечну підтримку отримав депутат обласної ради Богдан Яциковський. Звичайно, бо серед присутніх були лише «свої» люди, інших на з’їзд – не пустили.

Так яким же шляхом колишній регіонал вибився “нагору”? Мабуть, Богдану Яциковському довелося “переступити” через багатьох людей, адже його не сприймали ні рядові ідейні партійці, ні окремі керівники партії. Цікаво, що раніше через конфлікти з ним із фракції в Тернопільській обласній раді вийшов Сергій Тарашевський. Між іншим, не в захваті від збаразького “дерибанщика” був і колишній голова ОДА Юрій Чижмарь, який на той час очолював радикалів області, й якого посунули на задній план через “близьких” до Яциковського народних депутатів Амельченка та Мусійчука.

Фактом залишається й те, що обрання екс-регіонала керівником Радикальної партії є фіктивним.  Обов’язкова конференція радикалів Збаразького району, під час якої мали делегувати трьох представників на обласний з’їзд, так і не відбулася. Питання “Хто ці делегати?” залишається актуальним і до тепер.

“Не відомо, хто вони та де взагалі узялися в партії. На Збаражчині ми найкраще володіємо ситуацією, але вперше чуємо за цих людей”, – пояснює ситуацію депутат Збаразької районної ради від Радикальної партії.

Оточивши себе так званими “тітушками”, Богдан Яциковський не пустив у приміщення, де проводилось голосування, не те, що журналістів, а й радикалів із Збаражчини, які хотіли усілякими способами першкодити йому стати керівником партії. Надворі люди екс-регіонала влаштували провокацію, пошкодивши телефон одного із представників преси. Як результат, приїхала поліція.

Варто зауважити, що подібні з’їзди інших партій є відкритими і кожен бажаючий може потрапити на них.

Складається враження, що депутат боїться не те, що народу, а навіть своїх однопартійців.

В курсі

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE