Politerno > Тернопільщина > Юлія Мамчак про депутата ТМР Міська: “То ж треба так напрацюватись депутатом, щоб боятись з людьми говорити” (Відео)

Юлія Мамчак про депутата ТМР Міська: “То ж треба так напрацюватись депутатом, щоб боятись з людьми говорити” (Відео)

  • 6 Листопада, 2017
  • 1522 Переглядів
  • 0

Сьогодні ми хотіли почути від депутата ТМР Міська Володимира чого він не підтримав ініціативи від громадськості та не проголосував за повну заборону торфяних котелень. Для цього ми прийшли під стіни ВИШу, де працює п. Володимир.

Здивувала кількість адмінресурсу, що стояли перед входом та відмовились нас пропускати.

Спробую пояснити, чого ми пішли на такі дії. Дивує, чого депутати, ігноруючи волю громади, покриваються своїм робочим місцем.

Зокрема, голова студентського уряду Микола пробував нам довести, що п. МІСЬКО як депутат працює на благо свого ВИШу тим, що на подвіря “вибив” бруківку, а перед закладом поставив освітлення. Так, може студентам цього і достатньо, але студенти виростуть і захочуть мати здорових дітей, не отравлених торфяних димом, без хронічних хвороб. Кому тоді потрібна буде бруківка перед ВИШем.

Найбільш здивована тим, що п. Володимир Місько був присутнім на ректораті і через того самого голову студентського уряду Миколу передав, що після ректорату вийде і поспілкується з нами. По факту до нас так ніхто і не вийшов, а сам п. Місько сьогоднішнім днем виявився у відпустці.

То ж треба так напрацюватись депутатом, щоб боятись з людьми говорити…

Хтось може погоджуватися чи не погоджуватися з такими заходами, як сьогодні, але як впливати на депутата, який вважає себе безкарними і голосує за відмінні проекти замість такого, який би реально заборонив шкідливі котельні, які не принесуть економії?

Жаль лише студентів, яким дана команда замість вчитись стояти перед входом… Не за це, мабуть, їхні батьки за навчання платять…

Yulya Mamchak

Читайте також: “Автомайдан” розпочав акцію прямої дії на депутатів Тернопільської міськради

Опубліковано Yulya Mamchak 6 листопад 2017 р.

Опубліковано Yulya Mamchak 6 листопад 2017 р.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE