Politerno > Тернопільщина > Якщо мер забув про таке поняття, як громадські слухання, ми йому про це нагадаємо – активістка

Якщо мер забув про таке поняття, як громадські слухання, ми йому про це нагадаємо – активістка

  • 10 Жовтня, 2018
  • 3552 Переглядів
  • 0

Фото: “МедіаТор”

На збори мешканців прилеглих до котельні по вул Київська, 3 с не прийшли ані запрошені представники міської ради, ані запрошені представники КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала тернопільська активістка Юлія Мамчак.

“Сьогодні до нас не прийшли ані запрошені представники міської ради, які отримують зарплату з наших податків, ані запрошені представники КОМУНАЛЬНОГО підприємства Тернопільміськтеплокомуненерго М. Тернопіль, котрі за наші кошти утримають на “хлібнгих місцях” роздутий штат родичів”, – обурилась Мамчак.

На її думку, влада міста показала, що думку громади ніхто не збирається враховувати. Тому 2 години мешканці, що мають нещастя жити поблизу котельні по вул Київська 3 с ходили по пішохідному переході біля заводу “Оріон” по вул 15 Квітня, висловлюючи таким чином свій протест.

“Якщо мер забув про таке поняття, як громадські слухання чи думка громади, ми йому про це нагадаємо. Завтра, 11 жовтня о о 18 30 відбудуться наступні збори біля котельні по вул Київська 3 с”, – повідомила активістка.

Люди вимагають зупинення будівельних робіт до рішення суду про скасування декларації на початок будівельних робіт для обєкту “Реконструкція котельні по вул Київська 3 с”, розгляду якого в листопаді виповнитись рік або розгляду скасування ухвали про зупинення робіт по вул Київська 3 с, яку громада зареєструвала 4 жовтня 2018 р.

“Нагадаю також про те, що в м. Київ продовжується розгляд скасування висновків державної екоекспертизи для 6 котелень. Ми чекаємо коли нарешті “слуги народу” дослухаються до думки громади, котра їх обирала”, – зазначила Мамчак.

Читайте також: Юлія Мамчак про те, що відбувається з торфяними котельнями

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE