Politerno > Україна і світ > 25 членів ПАРЄ підписали проект жартівливої резолюції про хімзахист на випадок повернення РФ

25 членів ПАРЄ підписали проект жартівливої резолюції про хімзахист на випадок повернення РФ

  • 10 Жовтня, 2018
  • 1284 Переглядів
  • 0

25 членів ПАРЄ підписали проект жартівливої резолюції про забезпечення депутатів засобами хімічного захисту в разі відновлення участі Росії в роботі ПАРЄ.

Про це повідомляє ЄП.

Відповідний проект під назвою “Заходи з протидії повернення Росії” був ініційований українським депутатом Олексієм Гончаренком. Під ним поставили підписи 25 членів асамблеї, які представляють 3 з 6 політичних груп асамблеї (ЄНП, ліберали, консерватори) і 6 держав-членів РЄ (Україна, Великобританія, Естонія, Фінляндія, Швеція і Грузія).

“З огляду на кроки, які можуть привести до повернення в ПАРЄ парламентської делегації Російської Федерації, а також з огляду на недавні події в Солсбері, Великобританія, ми пропонуємо Асамблеї змінити свій регламент, забезпечивши членів ПАРЄ засобами захисту від хімічного і радіоактивного впливу на час проведення наступних сесій асамблеї”, – йдеться в документі.

Як повідомялолось, На засіданні у вівторок Парламентська асамблея Ради Європи не знайшла голосів для зміни санкційних правил і відклала вирішення цього питання на наступний рік.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE