Politerno > Тернопільщина > Учора тернополяни вшосте перекривали дорогу, закликають владу до діалогу щодо котелень

Учора тернополяни вшосте перекривали дорогу, закликають владу до діалогу щодо котелень

  • 19 Жовтня, 2018
  • 1990 Переглядів
  • 0

Учора тернополяни шостий раз перекривали автомобільні дороги. Таким чином люди намагаються достукатися до міської влади щодо відмови від переобладнання котелень під альтернативне паливо у вигляді торфу. На цей раз перекрили рух на вулиці 15 Квітня.

Як повідомляють очевидці, заторів не виникало завдяки регулюванню працівниками патрульної поліції руху транспорту.

Обурені мешканці проблемних мікрорайонів наголошують, що своїми акціями закликають владу міста до діалогу, їхні акції – мирні.

Фото “20 хвилин”

Як зазначила учора активістка Юлія Мамчак, влада погодилася на спілкування, яке відбудеться сьогодні у прямому ефірі у чаті “20 хвилин”.

“Ми хочемо показати, що наші акції врегульовані і ми теж лояльні. Влада погодилась на діалог. Подивимось який буде діалог завтра”, – каже Юлія Мамчак.

Як і під час попередніх акцій протесту, на вул. 15 Квітня багато дітей. Вони тримають у руках плакати із написами про бажання жити в чистому середовищі.

Нагадаємо, жителі вулиць Київської та Купчинського перекривають дороги вшосте. Минулого тижня акції спричинили довжелезні затори, обурення тернополян викликали й акції цього тижня. Втім, протестувальники не бачать іншого способу привернути увагу влади.

Читайте також: Юлія Мамчак про те, що відбувається з торфяними котельнями

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE