Politerno > Тернопільщина > “Радикальний” екс-регіонал Яциковський звинувачує Деревляного у співпраці з екс-регіоналом Овчаруком (Документ)

“Радикальний” екс-регіонал Яциковський звинувачує Деревляного у співпраці з екс-регіоналом Овчаруком (Документ)

  • 8 Серпня, 2017
  • 1874 Переглядів
  • 0

Яциковський, Овчарук та Степан Барна

Тернопільське видання “Місцевий час” розразилося гнівною публікацією від імені Радикальної партії щодо останньої сесії обласної ради, під час якої депутатами не була підтримана ініціатива фракції Радикальної партії щодо пропозиції звернутися до Верховної Ради із вимогою скликати позачергову сесію для прийняття законів про створення тимчасових слідчих комісій, імпічменту Президента, а також зняття недоторканості з народних депутатів, Президента і суддів.

Своїми “радикальними” коментарями вибухнули екс-регіонал і голова фракції РП Ляшка в обласній раді Богдан Яциковський, та його куратор, нардеп Ігор Мосійчук.

В першу чергу, як завжди, вони звинуватили фракцію “Батьківщини” в лиці Деревляного, а також “Свободу” у блокуванні їхніх ініціатив.

Джерела “Місцевого часу” у обласній раді стверджують, що фракція ВО “Свобода” підіграла колегам з Солідарності у обмін на їх відмову підтримати голосами депутатський запит Богдана Яциковського стосовно забруднення довколишнього природного середовища ТОВ “Піроліз-груп”, головним фінансистом якого є свободівець Руслан Дацюк – помічник та брат нардепа Михайла Головка.

Що отримав Василь Деревляний за змову з ідеологічними противниками, “Місцевий час” не знає, однак зв’язок Деревл’яного і Овчарука активно пропагує (навіть у заголовку) із звинуваченнями напряму Юлії Тимошенко, з притаманними “ляшківцям” образливими висловлюваннями на її адресу.

Та якими ж треба бути недолугими політиками й журналістами, щоб піаритись і піарити у питанні, котре вже давно втратило свій сенс, адже Тернопільська обласна рада, ще під час сесії 5 липня, проголосувавши за рішення звернутись до Верховної Ради України, Кабінету міністрів України та Президента України щодо підписання закону “Про амністію у 2016 році” і вжиття невідкладних заходів по захисту національних інтересів та соціальних прав громадян, вже виставила вимогу українській владі з зазначених “найрадикальнішою” партією питань.

Пропонуємо ознайомитись з документом:

Тож тернопільські “ляшківці”, під кураторством скандального нардепа Мосійчука, котрий за всіма даними мав би знаходитись не у Верховній Раді, а у в’язниці, впевнено йдуть шляхом свого лідера – піар на питаннях, котрі давно ініційовані іншими, по-справжньому опозиційними політичними силами, став фішкою “радикалів”, котрі нічого радикальнішого за підтримку владного грабіжницького бюджету, другий рік поспіль (пролобіювавши власні бізнес-інтереси), не зробили.

Нагадаємо, основним ініціатором закону про імпічмент та зняття недоторканності з народних депутатів, виступає саме партія “Батьківщина” та її представництво у Верховній Раді.

Зокрема, в останні дні роботи парламенту членами фракції “білосердечних” та окремими депутатами з опозиційних фракцій і груп, було зареєстровано законопроект щодо зняття недоторканності з депутатів, а за ініціативи фракції “Батьківщина” у Київській обласній раді, було прийнято рішення звернутись до Верховної Ради України щодо прийняття закону про імпічмент президента.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE